Spring til indhold

GammelbyAction Events

Hold en aktionfyldt fest med det hele!

På vores plads i Ø. Gammelby har vi rammerne til det perfekte actionfyldte arrangement. med mulighed for aktiviteter heledagen, spisning og sågar festlokaler til når mørket falder på.

Vores nyeste attraktion fra 2020 er TRAKTORRINGRIDNING.

En udfordrende og drønsjov diciplin, hvor du både skal styre hestekræfter og holde tungen lige i munden mens I konkurrerer i denne opdaterede udgave af den ældgamle sønderjyske tradition.

Vi sørger for en actionfyldt totaloplevelse

Med vores partnere kan vi arrangere mange forskellige aktiviteter udover de vi selv råder over.
Prøv f.eks. Bumper-ball fodbold, Bullriding, Segwey kørsel og meget andet.

 

Vi kan også hjælpe dig med forplejningen hele dagen. Alt efter jeres ønsker til bespisning, har vi kontakter til et væld af forskelligartede menu-sammensætninger.


Vi har eget festlokale med bar, musikanlæg poolbord og hyggehjørne, så når dagens strabadser er gennemført, kan I fortsætte festen indenfor til sidste mand går hjem!

Aktiviteter

Vi kan arrangere det meste, da vi har et kæmpe netværk af samarbejdspartnere. Kom med dine ønsker, så lægger vi os i selen for at realisere dem for dig.

Festlokaler

I vores hyggelige festlokaler med eget anretter-køkken er der plads til dit selskab, uanset vejret. Her har vi plads til ca. 45 personer. Perfekt til firmafesten, fødselsdagen, barnedåben m.m.​

Bespisning

Medbring selv dagens forplejning, eller lad os hjælpe dig med at finde det perfekte cateringfirma til jeres fest.​

Vores samarbejdspartnere

Aktiviteter:

Vesthop
www.vesthop.dk

Game4fun
www.game4fun.dk

Forplejning:

Jønnes Mad-event
www.jonnes.dk